Aika kuluu tosi nopeeta! Kaks viikkoa on vierähtänyt, ettei oo huomannukkaan. On niin paljon tekemistä ja näkemistä! Lähdettiin Sydneystä ajelemaan kohti pohjoista viime viikon maanantaina. Ajellaan aika rauhallista tahtia, katellen ja kierrellen. Niin et keretään pysähtymään pienempiinkin paikkoihin. Pysähdyttiin muutamaks yöks Newcastleen noin 150 km Sydneystä. Isoks kaupungiks aika rauhallinen paikka. Kateltiin paikallisia rantoja, kokeiltiin bodyboardeja aalloilla ja nautittiin auringosta. Tuli kyllä nautittua siitä vähän liikaakin, kun pääsi pikkuisen iho palamaan. No ens kerralla muistaa käyttää sitä aurinkorasvaa vähän ahkerammin. Juoksulenkki Bar Beachilla jäi mieleen parhaiten. Hellettä noin 35 astetta, pehmeää rantahiekkaa, juokset avojaloin, kun aallot lyövät rantaan...

 

Matka jatkui pitkin rannikkoa kohti pohjoista. Yks yö oltiin tienvarsi motellissa Tareessa. Hinnaltaan halvin tähänastisista paikoista ja ehdottomasti paras. Kyllä ihminen voi olla onnellinen puhtaasta pyyhkeestä ja lakanoista! Niin ja omasta rauhasta.

 

Tänne Port Magquarieen saavuttiin viime perjantaina. Tähän paikkaan kyllä ihastuttiin ihan kaikki. Siks kai ollaankin oltu täällä jo kohta viikko. Tää on asukasmäärältään paljon pienempi, ku Newcastle mut paljon viihtyisämpikin, niin kuin pikku paikat tuppaavat olemaan  Ollaan pääasiassa yövytty leirintäalueella, jossa on meille backbackereille omat rivitalot neljän hengen dormeja. Meillä on oma terassi, jossa vietetään paljon aikaa. Etupihalta löytyy uima-allas ja palmut kasvavat portaiden pielessä. Säät ovat kyllä tosissaan suosineet meitä! Aikaa on vietetty pääasiassa rannoilla surffaillen, pulikoiden ja auringosta nautiskellen. Surffaaminen on oikeesti niin siisti laji ja tehokas sellainen!! Ette usko miten hapottaa jalkoja, ku yrittää tarpoa laudan kans aaltoja vastaan. Pakko on päästä aina vaan seuraavalle aallolle, vaikka sit viimeisillä voimilla. Se tunne, ku aalto lähtee sua viemään, on oikeesti jokaisen saatava joskus kokea! Sanoinkuvailematon fiilis!!

 

Paikallinen koala sairaala oli tietysti myös päästävä näkemään! Voi että ne osaavatkin olla suloisia karvapalloja  Koalat joutuvat täällä aika usein onnettomuuksiin moottori ajoneuvojen kans tai sit koirien hyökkäyksen kohteeksi. Ai niin muuten ekat kengurut on bongattu, mut laitan niistä kuvia joskus toiste, ku nää kuvat on otettu niin kaukaa. Mut arvatkaapas miltä tuntuu nähdä delfiinejä ihan sattumalta, ku noustiin Port Magquarien majakalle katselemaan maisemia. Olin just sanomassa, et tää on muuten se paikka mistä on mahdollista nähdä delfiinejä. Ja sit sieltä aalloista nousi kuuden delfiinin parvi, arvatkaa oliko vaikee uskoa silmiään!!   

 

Mut nyt musta tuntuu ihan siltä, et mä lähden uimaan valtameren aaltoihin!!

 

Aurinkoisin terveisin Anne

 

Pari pakollista maisema kuvaa, nää maisemat on niin erilaisia mitä meillä Suomessa!