Viimenenki paiva sit vaistamatta koitti, mun toiveista piittaamatta  Kone kohti Suomea oli valmiina lahtoon ja kavereiden piti lahtea, ku ma jain viel tanne nauttimaan lammosta..
 
Meian roadtrip paattyi Cairnsiin. Kolme kuukautta meni ihan uskomattoman nopeesti! Ei sita valttamatta uskos, mut mehan nahtiin ekan kerran tyyliin joku pari viikkoa ennen lahtoa tanne Aussilaan. Ja se oli menoa saman tien. Ihme miten hyvin me tultiin juttuun heti alusta lahtien. Niinku oltas tunnettu tyyliin naperoista asti! Joku kysy multa joskus, et millasta on matkustaa pariskunnan kans.. mut ma en ois voinu parempaa seuraa toivookkaan. Pariskunta on siita hyva, ku kummanki kans voi teha eri asioita, ma oon ehka aina ollu vaha sellanen poikatytto.. Meilla oli aina vaha omat jutut, niita inside juttuja tiiattehan  Vaha valii toinen toisiaan yllyttamassa ja testaamassa. Et uskalla kiiveta tonne.. Hyppaa saensin.. Eiku sa.. Valilla oli taas niin kiva kayda shoppailemassa tai tanssimassa tyttoporukalla. Istua henkilokohtaisen kampaajan kasittelyssa tai vaan hopotella niita tyttojen juttuja.
 
Nyt ku jalkeen pain miettii tata meidan reissua, ni voi kyl sanoo et aika ollaan kaytetty erittain tehokkaasti! Paikoillaan ei kyl paljoa olla oltu.. On ollu aika tapahtumarikas reissu! Ja oikeestaan reissulta ei ois voinu enempaa odottaakaan! Onneks ma sain nauttia tasta kaikesta teidan kanssa, vaikka aina ei oo ollukkaan ihan yhta kivvaa ni silti kaikesta selvittin yhdessa! Kiitos viela kerran ja nahdaan pian sit siel Suomen kamaralla..
 

Me kaikki yhdessa