No niinhan siina sitten paas kaymaan, et pari viikkoa vaha venahti  Eli edelleenkin ma tyoskentelen taalla farmilla hoidellen hevosia ja nautiskellen maaseudun rauhasta.. Toita riittas vaikka pidemmaksiki aikaa, saa naha osaako taalta lahtea ollenkaan pois, ennen ku paluu Suomeen koittaa. Ma oon aina viihtyny maalla paremmin!! Jokainen paiva on ollut erilainen.. Hevosia tulee ja menee, on laukkakisoja, on huutokauppoja.. Hommia mulle on riittany, kuulemma mun ansiosta taalla joka paikka kiiltaa  Onhan tassa tullu urakoituaki! On puunattu ja kiillotettu suitset ja satulat, puhistettu karsinat perusteellisesti, laitumet on sliipattu ja talli siivottu hamahakin seiteista. Hevostraileri kiiltaa samoin ku talon maasturiki. Yks paiva tuli trimmattua koiriaki ja kirput on saaneet kyytia. Ja valilla oon leikkiny maalariaki. Tanaan oon puunannu Gath heppavanhusta, se on elelly viimeset pari vuotta paaasiassa pelkastaan laitumella, ni pesu oli melkonen urakka.. Tyotarjouksia satelee myos naapuri tiloilta, oisko halukkaita tulijoita hevoshommiin?  
 
Haettiin muutama viikko sitten tilalle uus asukaski, Hemi kisu. Reilu 3 -vuotias leikattu poikakissa, joka on elany elamansa sisakissana. Lieva jarkytyshan siita pojalle aiheutu, ku tanne joutu. Ja heti kiikutettiin tallille asumaan, rottajahdiksi. Alkujarkytyksesta ku selvittiin, ni nyt alkaa tuleen jo paremmin juttuun muiden nelijalkasten kanssa ja on pikkuhiljaa tottunu uuteen elemantyyliinsa tallikissana. Ensimmaisen viikon aikana Hemi raukka vietti sellaset nelja vuorokautta yhden metalliparrun alle ankeytyneena, josta se piti vesisuihkun avulla pakottaa tulemaan esille. Onneks yks talon koirista huomas, et Hemi lymyilee siella alla. Mut nyt elama taas hymyilee ja Hemi voi paksusti!! 
 
Huomaa pikkuhiljaa, etta taalla tosiaan on talvi tulossa. Illat on olleet viileita, vaikkakaan ei viela ole tarvinnut toppatakkia kaivaa esille. Mut paivalla viela tarkenee, mittari nousee 25-30 asteeseen aurinkoisina paivina. Sateisina paivina (joita on todella harvoin) saattaa mittari nayttaa jopa 20 astetta. Mut joka tapauksessa taitaa taalla taa talvi olla lampimampi mita Suomessa 
 
Mut pidemmitta puheitta nauttikaa kuvasadosta...
 
P.S. Kaks kuukautta kotiinpaluuseen...
 

Minnie nautiskelee taivaan ainoan pilvenhattaran tuomasta varjosta  

Hemi kisu

Naita taalla riitaa!!

Paikallisten tyyli kuljettaa koiraa...

Paiva meren rannassa

Kenguru perhe

Oliks asiaa??

Moen voittojuoksu!!

Muutamia maisema kuvia...

Ja sitten hevosia...

Kuka ei kuulu joukkoon??

Ruoka-aika...

Tallipihan uusin tulokas, nuori ori poika..

 

Mii laik